3 æg
250 g rørsukker
350 g mel (gerne sigtet speltmel)
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk bagepulver
2 tsk ingefær
350 g squash
1½ dl vindruekerneolie
80 g hakkede hasselnødder
100 g hakket chokolade (70%)
revet citronskal (½ citron)
saft af ½ citron
Glasur:
Flormelis blandet op med citronsaft (½ citron)
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Tilsæt mel, salt, natron, bagepulver og ingefær.
Tilsæt den revede squash.
Tilsæt olien.
Tilsæt hakkede nødder og chokolade.
Hældes i en smurt form.
Bages på 170 grader i ca. 40-45 minutter afhængig af formens størrelse.
Glasuren påføres, når kagen er helt afkølet.
250 g rørsukker
350 g mel (gerne sigtet speltmel)
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk bagepulver
2 tsk ingefær
350 g squash
1½ dl vindruekerneolie
80 g hakkede hasselnødder
100 g hakket chokolade (70%)
revet citronskal (½ citron)
saft af ½ citron
Glasur:
Flormelis blandet op med citronsaft (½ citron)
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Tilsæt mel, salt, natron, bagepulver og ingefær.
Tilsæt den revede squash.
Tilsæt olien.
Tilsæt hakkede nødder og chokolade.
Hældes i en smurt form.
Bages på 170 grader i ca. 40-45 minutter afhængig af formens størrelse.
Glasuren påføres, når kagen er helt afkølet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar