tirsdag den 24. juli 2012

Æble-gulerodsmarmelade


500 g æbler
500 g pærer
250 g gulerødder
1½ dl appelsinsaft
½ dl citronsaft
reven skal af 1 citron
1 spsk. fint hakket ingefær
1 vaniljestang
150 g sukker
1/2 tsk. rød melatin
2 spsk. sukker
Atamon

Fremgangsmåde:
Æbler, pærer og gulerødder skrælles og rives. Frugten bringes i kog med appelsin- og citronsaft, reven citronskal, ingefær og en flækket stang vanilje. Koges ved svag varme under låg i 10 min. Sukker tilsættes under omrøring, og marmeladen koges i ca. 10 min. Melatin og 2 spsk. sukker blandes og røres i den kogende frugt. Koges i 2 min. Marmeladen fjernes fra varmen og hældes på små Atamonskyllede glas, der straks lukkes.

Opskriften er fundet på www.haugen-gruppen.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar