1 kg. solbær
1 l. rom
8 mandler
1 l. rom
8 mandler
1 vaniljestang
500 g. sukker
Fremgangsmåde:
500 g. sukker
Fremgangsmåde:
Solbærrene knuses og drysses ned med sukkeret i store henkogningsglas.
Smut mandlerne og hak dem fint. Tilføj dem til solbærrene. Derefter hældes rommen over.
De lukkes tæt med låg, gummiringe og klemmer og står i 3-4 uger, hvor
de af og til rystes kraftigt.
Likøren sies gennem et klæde og hældes på flasker og lagres yderligere 4 måneder.
Kvaset er dejligt til kager, desserter og konfekt, det skal bare kommes på glas og bindes godt til.
Kan sødes mere efter smag.
Smut mandlerne og hak dem fint. Tilføj dem til solbærrene. Derefter hældes rommen over.
De lukkes tæt med låg, gummiringe og klemmer og står i 3-4 uger, hvor
de af og til rystes kraftigt.
Likøren sies gennem et klæde og hældes på flasker og lagres yderligere 4 måneder.
Kvaset er dejligt til kager, desserter og konfekt, det skal bare kommes på glas og bindes godt til.
Kan sødes mere efter smag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar