torsdag den 26. april 2012

Chocolate chip cookies

Ingredienser:

5,5 dl Mel
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
225 g smør
1,5 dl sukker
2,5 dl brun farin
1 tsk vanilliesukker
2 æg
2½ dl Nødder, groft hakkede.
100-200 g 70% mørk chokolade. groft hakket
Fremgangsmåde:
Bland mel, bagepulver, salt og vaniliesukker sammen.

Smelt smørret, og hæld det i røreskålen. Rør godt sammen til en ensartet masse.
Kom derefter sukker i og rør igennem.
Resten af ingredienserne- på nær nødder og chokolade. Hvis dejen er lidt for tyk, så kom lidt vand i. Dejen skal være fast og glinsende.
Bland derefter chokoladen i, men rør ikke for meget, da chokoladen vil blive rørt ud og smelter.
Tænd oven på 175 grader.
Brug en teske til at komme 9 kager per bradepande.
Bag i 10-15 min, eller til de er gyldne i kanten.

Det er vigtigt at chokoladen ikke er mere end 70%, da den ellers vil blive for bitter i småkagerne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar