Den hemmelige gulerodskage - fra Anne au Chocolat
3 æg
1 1/2 dl smagsneutral olie
450 g brun farin
210 g mel
300 g gulerødder, groftrevet
1 1/2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
2 tsk stødt nellike
1/2 tsk salt
100 g valnødder, hakkede
Rør alt sammen i en skål. Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) foret med bagepapir. Sæt kagen i en kold ovn og bag i 70 minutter ved 180 graders varmluft. (Min skulle kun bage i 40 min. - så tjek lige kagen efter ½-delen af tiden).
Flødeostecrem:
200 g flødeost
60 g flormelis
1/2 stang vanille, korn af
3 tsk fintreven citronskal
3 tsk citronsaft
Pisk det hele sammen til en creme og fordel på den afkølede kage.
3 æg
1 1/2 dl smagsneutral olie
450 g brun farin
210 g mel
300 g gulerødder, groftrevet
1 1/2 tsk bagepulver
2 tsk kanel
2 tsk stødt nellike
1/2 tsk salt
100 g valnødder, hakkede
Rør alt sammen i en skål. Hæld dejen i en rund form (ca. 22 cm i diameter) foret med bagepapir. Sæt kagen i en kold ovn og bag i 70 minutter ved 180 graders varmluft. (Min skulle kun bage i 40 min. - så tjek lige kagen efter ½-delen af tiden).
Flødeostecrem:
200 g flødeost
60 g flormelis
1/2 stang vanille, korn af
3 tsk fintreven citronskal
3 tsk citronsaft
Pisk det hele sammen til en creme og fordel på den afkølede kage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar