120 gram mørk chokolade
60 gram peanutbutter – crunchy
2½ dl mælk
1 tsk eddike
200 gram sukker
1 tsk vanillesukker
200 gram mel
1 tsk bagepulver
¼ tsk salt
2 spsk olie (en smagsneutral olie)
How-to:
Hak chokoladen og bland det sammen med peanutbutter i en stor skål. Bring mælken i kog. Hæld den kogende mælk over chokolade og peanutbutter og rør rundt til det hele er opløst. Tilsæt eddike (dejen vil tykne). Pisk sukker og vanille i. Melet sigtes i en ny skål. Salt og bagepulver blandes sammen med det sigtede mel. Melblandingen røres i dejen lidt ad gangen. Olien tilsættes til sidst.
Hæld dejen i høje muffinsforme (hvis ikke du har metal- eller gummiforme, så brug dobbelte papirsforme, så muffinsformene ikke åbner sig). Sørg for at formene er ca. ⅔ fyldte.
Bages ved 175˚ i ca. 20 min.
Pyntes med mocca-frosting, drysset med groft revet mørk chokolade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar