torsdag den 7. juni 2012

Valnøddekaffekage



Ingredienser:
½ dl mælk

1 spsk neskaffe
75 g valnødder
75 g blødt smør
100 g mørk rørsukker
1 æg
75 g mel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
Evt. valnødder til pynt

Creme:

1 spsk neskaffe opløst i meget lidt vand
50 g blødt smør
50 g flormelis
50 g flødeos

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader.
Varm mælken, opløs kaffen heri og afkøl det.
Hak valnødderne helt fint.
Pisk smør og sukker. Rør ægget i. Bland nødder, mel, bagepulver og vanilje og rør det i ægge-smørblandingen sammen med kaffen.
Fordel dejen i 6 bageforme og bag dem i ca. 25 min og lad dem afkøle.
Bland ingredienserne til cremen og fordel den over de afkølede kager og pynt evt. med valnødder.Smør eller olie til formen



Ingen kommentarer:

Send en kommentar