onsdag den 19. september 2012

Lakridssmåkager


(ca. 30 stk.)
150 g blødt smør
175 g rørsukker
1 æg
1-2 tsk lakridspulver
1 knsp salt
275-300 g hvedemel

Glasur:
1/4 tsk lakridspulver
1-2 spsk kogende vand
100 g flormelis

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader. Pisk smør og sukker cremet og pisk ægget i. Tilsæt lakridspulver og salt.
Rør melet i og form dejen til ca. 30 kugler. Læg dem på bageplader med bagepapir og tryk dem flade med en gaffel. Bag kagerne 12-15 min. og sæt dem til afkøling på en rist.
Rør lakridspulver ud i kogende vand og tilsæt sigtet flormelis, til glasuren har en passende konsistens. Smør glasuren på kagerne og lad den stivne. Opbevar kagerne i kagedåse.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar