500 g kyllingbryst
1 løg
3 fed hvidløg
1 tsk rød karrypasta
1 dåse koncentreret tomatpuré
2 dåser kokosmælk
1 dåse bambusskud
3 gulerødder i tynde strimler
1 broccoli
2 spsk. Olivenolie
2 spsk. sukker
1 tsk. citronsaft
Salt
Peber
Skær kyllingen i tern. Hak løg og hvidløg. Snit gulerødderne i fine strimler.
Varm olien i en wok og svits løg og hvidløg. Tilføj karrypastaen og bland den godt med løgene. Hvis retten skal være stærk, så tilføj 2 tsk. karrypasta. Tilsæt lidt kokosmælk for ikke at det ikke brænder på. Kyllingekødet kommes i wokken og brunes.
Resten af kokosmælken kommes i sammen med gulerødderne og bambusskuddene og tomatpuréen. Rør det godt sammen og sæt til at simre i ca. 20 min.
Skær broccolien ud i små buketter. Damp dem eller læg dem i en skål med kogende vand i ca. 5 min. Derefter puttes de i wokken.
Citronsaft og sukker kommes i samt salt og peber. Tilføj evt. mere sukker for at få den rette sødme til retten. Retten serveres med basmatiris eller jasminris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar