200 g svesker
100 g abrikoser
100 g blandede nødder
160 g havregryn
40 g kokosmel
2 æggehvider
4 spsk solsikkekerner
Marinade:
1 dl honning (gerne acacie)
1 dl peanutbutter
0,5 dl kogende vand
Fremgangsmåde:
Hak nødder, svesker og abrikoser i små stykker. Ælt alle ingredienser (undtagen dem til marinaden) sammen til en blød masse. Varm honning og peanutbutter på en pande, hæld det kogende vand over, og lad marinaden koge op. Pisk den i kort tid, og tag den straks af panden. Hæld nu marinaden over massen, og bland det hele godt.
Beklæd et ovnfast fad (34 x 20 cm) med bagepapir, og fordel massen heri. Brug et stykke bagepapir til at lave overfladen helt plan. Bag massen på nederste rille i ovnen ved 200 grader i 20 min. Skær massen ud i ca. 15 barer på hver 65-75 g, og stil dem på hovedet på en bageplade. Bag dem nu yderligere i 20 min. ved 150 grader.
Når de er kølet hel af, dyppes de i mørk chokolade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar